Boek hier uw onvergetelijke visdag!

  • Bij ons maakt u de grootste kans op de vangst van uw leven!

  • Aan boord van een high-tech roofvisboot!

  • Met het allernieuwste en modernste materiaal, kosteloos te gebruiken!

51 centimeter aan Biesboschbaars! Dát zijn de vissen waarvoor we het water op gaan!

Ons kernproduct, en voor u als gast de ultieme Nederlandse viservaring in de mooiste natuur die dit land te bieden heeft! Stap aan boord van onze perfect uitgeruste visboot, en laat u verrassen door de schoonheid van ons gebied. U komt oog-in-oog met ree, bever, zeearend, ijsvogeltje en al het andere wildleven in de Biesbosch, en ook het onderwaterleven van de Biesbosch is van grote schoonheid!

 

In de Biesbosch vinden we grote snoeken op de ondieptes, enorme snoekbaarzen en meervallen in de diepe kuilen en bakstenen van baarzen tegen de stenen kantjes in het gebied.

Wij weten waar we moeten zijn in de Biesbosch! Met onze snelle en comfortabele visboot zijn wij zeer mobiel in dit natuurgebied van 40000 hectare met al zijn smalle kreekjes en watergangen.

Wij zetten u als gast bovenop de vis door middel van ons geavanceerde Garmin LiveScope systeem en alle andere high-tech aan boord, zodat u de grootst mogelijke kans op de vis van uw leven heeft! Vissen in de Biesbosch is altijd een avontuur, en wij zorgen voor de perfecte randvoorwaarden!

 

Voor een gidsdag spreken we om acht uur s’ochtends af bij de jachthaven, waarna we snel te water gaan om te gaan vissen in de Biesbosch.

Materialen zijn aan boord voor handen van topmerk Quantum, en tevens hebben we gloednieuwe warmte- en drijfpakken voor de gasten beschikbaar.

Het enige dat u zelf hoeft mee te nemen is iets te eten en drinken voor uzelf, en een vispas (op verzoek kunnen wij tegen een meerprijs van 10€ per persoon een dagvergunning verzorgen).

De ultieme viservaring? Wij nemen u alle zorgen uit handen!

Een gidsdag duurt zo’n acht uur, en na afloop wordt u weer in de jachthaven afgezet. Uiteraard ontvangt u de foto’s van de dag na afloop.

Het tarief voor een geheel verzorgde gidsdag is 350€ all-in per boot inclusief BTW. Op aanvraag kunnen we ook halve gidsdagen aanbieden (ochtenddeel of middagdeel). Deze bieden we aan voor 225€ all-in per boot.

Let op: Het betreft de prijs per boot, dus als u met zijn tweeën komt kunt u dit bedrag samen delen. Wij hebben twee boten (maximaal twee gasten per boot) met gids beschikbaar, dus dit arrangement is beschikbaar voor maximaal 4 gasten per dag.

Een mooie 90+ snoekbaars tijdens één van onze gidsdagen

Onze boot: De Orka Blackfish 500 Competition

U stapt niet op zo maar een boot op! Wij beschikken over het modernste materieel dat er momenteel op de markt is! 

Voor het gidsen maken wij gebruik van een Orka Blackfish 500 Competition. Deze onverwoestbare polyester boot van Nederlands fabrikaat biedt voldoende ruimte, comfort en stabiliteit bij ruwe weersomstandigheden. 

Deze unieke boot is voorzien van een 60 PK Mercury buitenboordmotor, comfortabele, gasgeveerde kuipstoelen en meer dan voldoende waterdichte opbergruimtes voor uw kostbare spullen.

De elektronica op deze boot is ongeëvenaard, met een zoutwaterbestendige, gerobotiseerde elektromotor met geavanceerde satellietbesturing. Daarnaast beschikt de boot over het unieke Garmin LiveScope 3D imaging systeem om de vissen letterlijk te kunnen zien zwemmen onder, naast en voor de boot. Alle high-tech electronica wordt gevoed door BatteryLabs Lithium-ion accu’s.

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van de opbouw van deze unieke boot!

U vist dus aan boord van één van de best uitgeruste visboten van Nederland!

Boek hier jouw onvergetelijke visdag!

Home