De ultieme Nederlandse viservaring!

Boek hier jouw onvergetelijke visdag!

 

Ons kernproduct, en voor u als gast de ultieme Nederlandse viservaring in de mooiste natuur die dit land te bieden heeft! Stap aan boord van onze perfect uitgeruste visboot, en laat u verrassen door de schoonheid van ons gebied. U komt oog-in-oog met ree, bever, zeearend, ijsvogeltje en al het andere wildleven in de Biesbosch, en ook het onderwaterleven van de Biesbosch is van grote schoonheid!

In de Biesbosch vinden we grote snoeken op de ondieptes, enorme snoekbaarzen en meervallen in de diepe kuilen en bakstenen van baarzen tegen de stenen kantjes in het gebied. Wij weten waar we moeten zijn in de Biesbosch! Met onze snelle en comfortabele visboot zijn wij zeer mobiel in dit natuurgebied van 40000 hectare met al zijn smalle kreekjes en watergangen.

Wij zetten u als gast bovenop de vis door middel van ons geavanceerde Garmin LiveScope systeem, zodat u de grootst mogelijke kans op de vis van uw leven heeft! Vissen in de Biesbosch is altijd een avontuur, en wij zorgen voor de perfecte randvoorwaarden!

Voor een gidsdag spreken we om acht uur s’ochtends af bij de jachthaven, waarna we snel te water gaan om te gaan vissen in de Biesbosch. Materialen zijn aan boord voor handen van topmerk Quantum, en tevens hebben we gloednieuwe warmte- en drijfpakken voor de gasten beschikbaar. Het enige dat u zelf hoeft mee te nemen is iets te eten en drinken voor uzelf, en een vispas (op verzoek kunnen wij tegen een meerprijs van 10€ per persoon een dagvergunning verzorgen).

De ultieme viservaring? Wij nemen u alle zorgen uit handen!

Een gidsdag duurt zo’n acht uur, en na afloop wordt u weer in de jachthaven afgezet. Uiteraard ontvangt u de foto’s van de dag na afloop.

Het tarief voor een geheel verzorgde gidsdag is 350€ all-in per boot inclusief BTW. Let op: Het betreft de prijs per boot, dus als u met zijn tweeën komt kunt u dit bedrag samen delen. Wij hebben twee boten (maximaal twee gasten) met gids beschikbaar, dus dit arrangement is beschikbaar voor maximaal 4 gasten per dag.

Boek hier jouw onvergetelijke visdag!