Laagdrempelig, spannend en avontuurlijk!

Boek hier jouw onvergetelijke visdag!

Gevangen tijdens één van de groepsvisdagen!

 

In samenwerking met Botenverhuur de Biesbosch in bieden wij twee zondagen per maand onze unieke groepsvisdag aan.

Met onze gidsboot en twee volledig uitgeruste Whaly’s gaan we met zeven deelnemers een dag vissen in de Biesbosch, waarbij alle materialen beschikbaar worden gesteld door ons. Het enige dat je hoeft mee te nemen is een vispas, bij het seizoen passende kleding en wat te eten en drinken voor jezelf.

De dag start met het verzamelen om acht uur bij Bistro Amerzicht (Cromsteven 10 te Drimmelen), waar de boten dan aan de steiger liggen. Na een kop koffie verdelen we ons over de drie boten, en trekken we onder begeleiding van Visgids Biesbosch het gebied in om te vissen op snoek, snoekbaars en baars.

 

De groepsvisdag gaat van start!

Tijdens de groepsvisdag komen we op de beste visstekken van het gebied, doorkruisen we de kleinste kreekjes en zie je de Biesbosch zoals je hem nog nooit gezien hebt, aan boord van comfortabele en stabiele visboten. De gids legt elke boot op de juiste stek, en geeft uitleg over de visserij die daar het beste kan worden toegepast.

Rond een uur of vier in de middag meren we weer aan bij de bistro, en eindigt de visdag. Uiteraard krijgt elke deelnemer alle foto’s van de dag via de whatsappgroep die we voor elke groepsvisdag aanmaken.

Wil jij dus ook op een laagdrempelige manier kennismaken met het vissen in de Biesbosch? Schrijf je dan hier in voor één van de aankomende groepsvisdagen! Deze bieden wij aan voor 80€ per persoon, inclusief materiaal.

Let op: Deze groepsvisdagen zijn geen gidsdagen! Doordat de gids niet bij elke deelnemer aan boord kan zijn, is het niet mogelijk om uitleg op maat over lijnvoering, diepte en vistechniek te geven. Enige hengelsportervaring is dus wel gewenst.  Voor 1-op-1 begeleiding aan boord van de gidsboot kun je hier een standaard gidsdag boeken

Boek hier jouw onvergetelijke visdag!