Menu

 

 

Investeren in ervaring

Als gast bij Visgids Biesbosch investeert u in een onvergetelijke ervaring. Niet alleen maakt u gebruik van de meest professionele materialen, ook komt u aan boord van een eersteklas Lund visboot, voorzien van de laatste technologie op het gebied van elektromotoren, nautische cartografie en fishfinders.

Onze gidsen zijn fulltime professionals met een schat aan ervaring en kennis van de stekken. Voor ons is het gidsen geen bijbaantje, maar onze dagelijkse activiteit. U investeert dus ook in vakmanschap! Wij houden onze kennis en vaardigheden op peil door jaarlijkse deelname aan het Europees kampioenschap roofvissen, de Predatortour, en door intervisie met andere professionele collega’s op regelmatige basis. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in ons vakgebied.

Door de hoge eisen die we aan de kwaliteit van onze dienstverlening stellen zijn we zeker niet de goedkoopste aanbieder in de markt. toch is de investering in een gidsdag bij Visgids Biesbosch relatief bescheiden wanneer u snel de laatste kennis wilt opdoen op het gebied van roofvissen, Nationaal Park de Biesbosch vanuit een geheel ander perspectief wilt ervaren, of gewoon een avontuurlijke dag met altijd kans op die kanjer wilt hebben. Wij zetten alles op alles om u bovenop de vis te zetten!

 

Van jong tot oud, iedereen geniet!

 

Tarieven

De investering voor een gidsdag (maximaal twee gasten) is € 295,- inclusief BTW. Het betreft hier een bootprijs, dus wanneer u met zijn tweeën opstapt deelt u de kosten. Gebruik van alle materiaal en eventuele warmtekleding is bij de prijs inbegrepen. Op verzoek kan een lunch aan wal worden verzorgd, of u neemt zelf eten en drinken mee.

Wanneer u alleen bent, en bereid bent de boot te delen met een andere gast, kunt u zich ook aanmelden voor onze pool. Wij koppelen u dan aan een andere gast in de pool, en zo kunt u de kosten voor de dag met de andere gast delen. Wilt u zich aanmelden voor de pool? Stuurt u dan een mailtje naar info@visgidsbiesbosch.nl met een aantal beschikbare data. 

Monster-snoekbaars uit de Biesbosch

Home

Boek nu!