Wilde plannen

We hebben de kerstrollade en de oliebollen weer achter de kiezen voor dit jaar, en ook de champagne laten we voorlopig weer even staan. De laatste gidsdagen van het jaar zijn weer succesvol afgesloten, en de agenda voor januari is gelukkig ook weer goed gevuld. Ik start er dus mee om jullie allemaal een mooi, succesvol en vooral visrijk 2020 te wensen!

Natuurlijk hebben we op het afgelopen jaar gereflecteerd, en daaruit conclusies getrokken voor onze bedrijfsvoering (als je dit leest ben ik onderweg naar een training van Tibor.nl om hierin beter te worden). Maar daar gaat dit blog niet over. Hier ga ik het hebben over wat ik voor jou kan doen in 2020! Voor mij is de klant immers koning, en dit jaar gaan we nog meer de focus leggen op wat voor hem of haar echt belangrijk is.

 

De ultieme viservaring

Uiteraard blijft onze core business het ontzorgen van de gast op het gebied van roofvissen in Nationaal Park de Biesbosch. En daar gaan we dit jaar nóg meer energie in steken!

Ben jij op zoek naar een prachtige viservaring in het mooiste natuurgebied van Nederland, voor jezelf of wellicht voor collega’s, klanten of medewerkers? Ik help jou om deze viservaring op hoog niveau in te vullen! Door onze samenwerking met  Botenverhuur De Biesbosch In kunnen we nu ook grotere groepen faciliteren, begeleid door één of meerdere gidsen. Zo kunnen we zorgdragen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje dat veel langer blijft hangen dan het zoveelste rondje golfen!

En daar hoeven de gasten geen enkele viservaring voor te hebben, want wij regelen alles; materiaal, uitleg en natuurlijk mooie herinneringen op foto. En niet alleen het vissen zelf, maar ook eventuele overnachtingen in het gebied (natuurlijk met ontbijt) nemen we jou als gast uit handen. Een belletje of mailtje, en wij springen voor je!

 

De ultieme viservaring? Wij nemen je alle zorgen uit handen!

 

Meer kennis

Daarnaast ga ik nog meer kennis en ervaring delen met jullie als mijn gasten en volgers, dit middels lezingen (de eerstvolgende op donderdag 9 januari bij HSV de Bilt), blogs en natuurlijk via mijn nieuwsbief (abonneer je hier). Ik geloof heilig in het delen van zoveel mogelijk kennis, zodat sportvissers ook zonder klant te zijn betere resultaten gaan boeken op het water!

We zullen onder meer verschillende visdagen gaan analyseren, weers- en seizoensinvloeden behandelen en de diverse technieken bespreken die op dat moment goed werken. En met die informatie kun je jouw visserij weer verbeteren!

 

Hardcore vangstgarantie

Als je bij mij aan boord stapt, doe je dat natuurlijk om vis te vangen. En ondanks het feit dat vissen onvoorspelbare dieren zijn, die af en toe ook gewoon de kaken op elkaar houden, vind ik het onacceptabel om niks te vangen.

Daarom bied ik jou als gast van Visgids Biesbosch de meest hardcore vangstgarantie die in de markt gehanteerd wordt: Niet alleen kom je gratis terug als je niets vangt, maar ook als er slechts kleine, of erg weinig vis aan boord komt plannen we een nieuwe afspraak in. Ik investeer liever in een gast die ook ambassadeur wordt, dan dat ik sta te juichen wanneer er een enkele gup aan boord komt!

 

Voor guppen doen we het niet in 2020!

 

Mijn belofte

Dat is mijn belofte aan jou als gast en volger van Visgids Biesbosch, en samen gaan we er weer een onvergetelijk visjaar met prachtige vangsten van maken!

En wil je dit zelf ervaren? Boek dan hier jouw onvergetelijke visdag!

 

maak er een mooi 2020 van!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.