bie6a (30K)
Visgids Biesbosch

engels (1K) engels (1K)

Prijzen1 pers. 2 pers.3 pers.
6 uur € 130 € 150€ 170
7 uur € 150 € 170€ 190
8 uur € 170 € 190€ 210

Benzine is de grootste kostenpost. Zowel voor de trekauto als de buitenboordmotor. Dit verklaart de verschillende uurtarieven. Het minimum aantal uren is 6, het maximum 8. Afrekening gaarne contant vσσr aanvang van het vissen. U krijgt hiervoor een kwitantie. Wij kunnen U ook vooraf of achteraf een factuur sturen. Heeft U vooraf betaald en gaat de vistrip niet door, dan krijgt U het volle bedrag onverkort retour.


Foto's

Iedereen maakt tegenwoordig zijn eigen foto's met smartphones e.d.. Ik maak zelf ook foto's en gebruik ze vaak voor de website om de actualiteit weer te geven. Deze foto's stuur ik altijd (gratis) op via Wetransfer zodat U ze in groot formaat kunt downloaden als mooie herinnering. Wilt U niet met uw gezicht op mijn website, meldt het even, is geen enkel probleem. Doen we alleen de vissen. Privacy is een groot goed.


Vergunningen

Heeft U geen vergunning, maar bent U wel van plan vaker te gaan vissen, dan is lidmaatschap van een hengelsportvereniging zeker aan te raden. U krijgt na betaling de Vispas thuisgestuurd. Als U die meeneemt, plus het bijbehorende boekje, plus een identificatiebewijs (alle 3 nodig bij controle) kunt U zo bij ons aan boord stappen. Indien gewenst kunnen wij voor U een lidmaatschap regelen bij ιιn van de lokale verenigingen alhier. Betekent wel dat U bij U in de buurt even goed moet navragen of U op een bepaald water mag vissen. Als dat bv. niet in het federatieve bestand is opgenomen en U wilt er wθl graag vissen, kunt U beter een lidmaatschap regelen bij de hengelsportvereniging die daar het visrecht van heeft. Lidmaatschap van een hengelsportvereniging kost landelijk gezien ergens tussen de €30-€40.

Let wel: U bent zelf verantwoordelijk voor het voorhanden hebben van de juiste papieren. Voor noodgevallen heb ik altijd dagvergunningen bij me.


Dagvergunning

De Federatie Zuidwest Nederland geeft dagvergunningen uit ( ΰ €10 ) die feitelijk dezelfde rechten geeft als de Vispas (qua aantal hengels en beschikbaar water van de Federatie ZW-ned.). Dit zou een optie kunnen zijn als U nog even wilt aanzien of het wel wat voor U is. Indien gewenst kunnen wij zo'n dagvergunning voor U verzorgen.


Voorwaarden

In de boot

U gaat mee voor eigen risico. U kunt zwemmen. Het gevaar van varen wordt nogal eens onderschat. Een plots opstekende storm kan het goed laten spoken op de Amer. In dat geval gaan we beschut terug door de Biesbosch.

Controleert U zonodig even of uw (doorlopende) reisverzekering schade dekt die U tijdens de vistrip kunt oplopen. Resp. uw WA-verzekering voor de schade die U onverhoopt mocht veroorzaken.

Het is verstandig om bij hard varen te blijven zitten (wettelijk verplicht) en een reddingsvest om te hebben (optioneel). Hengels tijdens verkassen graag opbergen in de steunen, dat voorkomt dat er iemand op gaat staan of zitten. Houdt uw tackle-boxen gesloten -dregjes loeren altijd op onze weke delen- en houdt alle losse spullen in uw tas. Wat los zit verdwijnt vroeger of later in het water. Ook hier hebben wij de nodige eigen ervaring mee!

logo (20K)

© www.mijn-eigen-website.nl (design)